29 January 2009

29.01.08

ok.
Today went to school macam normal.
Tapi ada choir dengan Gym. Masa Gym tu kena lah buat rolling etc. etc. etc.
Jadi masa buat2 ni (kena ade dalam group) Me,Marta,Scarlett,Alicia and Sydney, kiteorang practice2lah. Pastu masa nak dekat 2 minites kena present dekat depan cikgu, kiteorang buat lah roll yang last. So masa roll tu......... Kita kat belakang terkena kaki marta and marta pulak terkena kaki alicia. Sakit gilerrr.
Unfortunately kena tahan uh.

Tapi masa kat moral, dapat pasu bunga kecil untuk tanam biji limau (is that even possible?).


No comments: