31 December 2010

Penat gile!

Harini ada new year celebration dekat hotel brisdale. Sungguh meriah gile2. Dari pukul 8mlm 2010 lebih sehinggalah pukul 1 pagi 2011. Dahlah petang tu pergi shopping dgn cousins sampai rasa kakik dah nak tercabut. Aisshhh but still a fun day. A very nice day to end such an unforgettable year. Back to the celebration, masa nak naik lift ke parking lot, lift tu lain macam sikit. Memang menakutkatn gile! Hahaha rasa macam nak naik tangga je. Celebration ni adalah antara nenek sye punya adik beradik punya anak2 dan anak2 mereka. Yang bestnya tengok dorang dancing yang semuanya sporting gille.. Snap2 gambar .. Then balik.. Sekarang dah pukul 1 lebih and still tak tidur. HAhaha nak main game jap.

No comments: