01 January 2011

Childhood

Miss gile time kecik2 bangun lambat camne pun orang tak kesah. Life senang. No worries. Parents yang buat semua benda. Kita goyang kaki je. Nangis. Makan. Tidur. Main. Tu je la keje kita masa budak2. Tak payah belajar. Nak apa2 semua dapat. Hehehe x la semua. Kalau gemuk pun orang tak kesah. Lagi cute. :D Erm miss zaman tadika. Kalau puasa masa time ramadhan kat tadika dulu kira terror ah. Umur 6 thun tau! Budak-budak lain ustazah2 tanya sapa puasa harini, satu bilik angkat tangan. Pastu time makan, ustazah kata sapa tak puasa boleh makan, perghh tinggal kita dan ada sorang budak ni je stay dalam kelas. Power an? Hahaha. Well that's history.

No comments: