13 February 2011

Kenyang Yang Teramat

Hey and assalamualaikum :D Harini bangun-bangun je terus makan nasi kerabu. Sodap. Pastu pukul 2 pergi main muzik. Harini 1st time pegi tempat tu selepas je berhenti kat Yamaha punya tempat tu. Alhamdulillah cikgu tu nampak baik. i repeat NAMPAK baik. Hope she's still nice sebulan akan datang :D Then pergi 7Eleven mencari Slurpee. 7Eleven yang pertama; mesin slurpee ROSAK. Dengan muka yang dissapointed kitaorang keluar :( Still tidak putus asa dengan duit 10 di tangan, ayah pergi cari 7Eleven lagi. 7Eleven yg kedua; Oh yeah! ada! ada! Then ambik cawan isilah benda tu. Pastu time cup yang last, mesin tu buat hal pula. Sabar jela aku. Slurpee tu tak keluarlah pula. Selepas beberapa attempt, finally danial (adik) kata dengan muka poyonya, "sana, biar orang buat' ceii poyo ar tu. Slurpee tu keluar tapi dia macam keluar macam sekejap2 je tapi dalam kuantiti yang banyak. Sila bayangkan sendiri. HAHA. Pastu petang pergi rumah wan :D On the way pergi rumah wan, petir dan kilat sambar-menyambar. Pergh memang thrilling gile nak keluar kereta. Pastu kteorg semua makan pizza yg di-order dan dibelanja wan :D Sepert tajuk kat atas, memang kenyang yang teramat. ~weee
PS: Panjangkan post ni? XD

No comments: