25 February 2011

MAKAN! MAKAN! MAKAN!


Assalamualaikum and salam sejahtera!
Harini sekolah BIASA sahaja. Adelah yang menarik tapi tak nak cerita lah! HOHO!
And, and harini makan2 dekat luar yang bernama SAN FRANCISCO PIZZA!
Nama dia pun dah sedap kan?Ini sempena harijadi ayah on valentine day tapi baru keluar makan hehehe. Anyway, disana telah menelan pasta mushroom yang sedap sangat2!
Nak tengok??

Dah nama pun kedai pizza, tak sah takd
e makan pizza kan!



Pasta Mushroom Sodap

Ayah!

Ibu!

Nak juga!

Like it!

Kakak pun nak!

My favourite one!

The best part of all.. DESSERT! sodap betul brownies dengan ice-cream.

THUMBS UP untuk semua dishes yang dimakan harini.
Harga boleh tahan.
Tempat selesa.
WAAAA best!

P/S: gambar2 ni pakai kamera digital sje, bukannya DSLR oke?

Terima Kasih daun kari nak buat meggi,
Lain kali datang lagi.
Thanks baca!

2 comments:

Farhana Mohd Ali said...

best nyee!~
(=

i f0ll0w u ^_^

syahirah shuairi said...

terima kasih daun keladi :D