08 February 2011

Today?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
And yeah harini cuti. Sebab ape? Tak tau? HISTERIA!!
Kenapalah benda tu suka sangat sekolah kitaorang. Apalah yang best sangat sekolah kitaorang.
Ishh susah betul nak study macam ni. Anyways harini budak pagi pulak kena. Datang-datang sekolah je kena balik. So, nak balik ada 2 pilihan:

1.Tunggu pak cik bas tu hantar budak-budak sekolah padang tembak dan tunggu sana sejam setengah.(so kena stay dalam bas)

Atau:

2. Tunggu dekat sekolah dengan kawan-kawan sampai pak cik bas ambil budak sekolah rendah.

So pilihan sye adalah no. 2. Borak-borak dan makan-makan bersama Anis Shazwani dan Aisyah Yaqazah. Lepas Anis balik berboraklah dengan Aisyah pasal kucing . HOHOHO

Dah takde idea hendak mahu tulis.

P/S: Bilalah SMK DTHO nak femes.

2 comments:

Nasuha Salleh said...

takutnye..... @.@
moge2 semuanya kbli pulih scept mgkin...

syahirah shuairi said...

entahlah, hari2 ade je yang kena :(