21 May 2011

Jom Berdansa

Assalamualaikum and YAW ! Dah lama kan tak update ? Why? Exam laa . Exam dah habis ! WOhooo . Boleh rilekss dan tidur dengan aman . Exam Macamana ? Susah gilaaa kucing. Next week keputusan keluar. Adoyai. Baru je nak rileks dah nervous balik . So, sepanjang minggu exam ni, tak sah kalau takde ayat macam ni :


" Weyh, susah gila kan tadi ? "

" No 1 kau jawab ape ? "

" Aku rasa aku dapat A "

" Senang kau cakap ? Yelaa kau kan pandai "

" Sains masuk yang mane ni "

" Kau baca buku tak semalam ? "

" Wei, tadi kan budak kelas X kata masuk tentang ni "

" Kau nak makan ape ni ? "

and so on . haha memang setiap kali periksa , ayat sama je keluar. HOHO. Anyway, periksa kali ni memang susah woo . Mungkin tak prepare sangat . I hope kedudukan tak menurun . Amin . Wish me good luck !

No comments: