31 May 2011

Orang Jepun Yang Kreatif bebeno

Assalamualaikum dan salam sejahtera :) Ni nak cerita pasal konapun . Pernah dengar ? Mungkin pernah dan mungkin tidak kan ? Benda ni datang dari Jepun . Kalau dekat Malaysia ni takde lagi kottt . Kalau nak beli , cari dekat ebay atau mudah.my . Benda ni sebenarnya serbuk campur air je . Tapi dia boleh mengeras macam solid . Konapun ni kecik2 je dan comeeeeeeeel sangaaaaaaat . Kalau tengok sure nak try . TAPI ada jenis yang boleh makan dan ada yang not edible ok ! So, budak2 kecik kalau nak main kena ada bawah jagaan adults ok . Nak tengok konapun ni camne ?




lagiii



okay bye !

No comments: