18 June 2011

Link pelik-pelik

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pernah tak terbuka link yang menakutkan? Tiba-tiba open je bunyi orang menjerit dan gambar menakutkan. Eugh -___- Terkojot. Benda-benda macam ni nak kenakan orang takpe, kalau terkena aduh boleh kena serang sakit jantung. Nak try ? Cuba search scary maze game. haha best . Dah pernah kena ? I pity you .


Apa yang kena buat untuk elakkan kejadian ini berlaku :






1. Kalau kawan suruh buka sesuatu dengan ayat2 "best gile game ni, cuba kau buka." Pastu bila korang taknak nak paksa pula. haaaa jangaaaan ikut.






2. Kalau nak sangat buka, sila mute volume laptop anda.






3. Nampak je link pelik jangan buka.






4. Kalau terbuka dan bunyi orang menjerit , sila lari sejauh yang boleh.




Sekian Terima Kasih


No comments: