06 July 2011

Besties :D

Farhana Aqilah


Kawan, kamu tahu tidak kita sayang awak banyak-banyak ? Kita sayang kamu tahu ! Kan best if kita sama class kan ? Kalau dulu boleh lagi rehat sama-sama. Hana pengawas. Jadi tidak boleh :(
Takpe-takpe, kita still boleh visit rite ? Kelas sebelah je pun :) Hana tahu tak Hana sungguh comel?Kita suka rambut Hana. Macam Taylor Swift . haha. Kita suka hangout dengan Hana. Best! When can we hangout again? BTW, sorry steal your picture dari blog kamu. Dah disable right click pun boleh steal kan? haha imma pro. Please jangan sombong ye di sekolah ! Thanks for every sweet moments we had together. Hopefully, our friendship will never end :') (maaf ayat poyo)
Sincerely,
Syahirah

No comments: