11 August 2011

Kawan Baik :D (buat kawan-kawanku)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Harini nak mengambil kesempatan untuk mengstorykan pasal kawan-kawan baik baru dekat 2 Amanah . First time masuk 2 Amanah dulu , rasa nak menangis saja. I literally dont know anybody there . So, time masuk je kelas tengok orang lain semua duduk dengan kawan masing-masing. Sedih gila time tu . Tetapi ada dua insan yang sanggup menolong saya. *eceh ayat . Mereka yang bernama Aina banana dan Izlyn Angry Birds(bukan nama sebenar) Dorang pun mengajak duduk bersama. THANKS TAU KORANG ! Tanpa korang taktahulah macamana. After a few weeks, tukar tempat duduk. So , then duduklah bersama seorang insan bernama Nabilah Izzati. Pastu makin lama rapat dengan Shazlin . Then , dengan Nani & Nana . Then lastly, dengan Athirah dan Anis. Lepastu baru , Felissa, Echa, Miza, Ilyana. Memang best lah hangout dengan dorang ni . Kitaorang suka gelak sama-sama especially Athirah, Nabilah, Shaz, Nani , Nana & Anis. Macam tadi, borak dengan dorang sampai penat , time belajar ngantuk pulak. hahahaa. Pastu pergilah basuh muka dengan Nani. Selalunya, kalau kes-kes pegi toilet ni mesti dengan Athirah pastu naik slooowwwly . hahaha. Tapi baru-baru ni Echa si naruto pindah . Memang sedihlah, walaupun tak rapat sangat. Anyway, this sedikit sebanyak tentang kawan sekelas yang rapat dengan saya. hee~ thanks for reading.

No comments: