30 December 2011

Model berumur 10 tahun

Assalamualaikum and salam sejahtera. Hari ini nak tulis pasal seorang budak perempuan ni , baru umur 10 tahun dah model untuk vogue .

Thylane Lena-Rose Blondeau













source google :)

Thylane ni dari France, memang gorgeous lah. Sah-sah bila dah dewasa makin cun . Tetapi , dalam gambar 2 and the last two dia model macam orang dah dewasa. I think its inappropriate sebab dah macam orang besar dah with all the heels and stuff . Nanti dah glamour2 semua, she cant live like a normal kid again which is one in a lifetime. Thylane ni ada gigi jarang semulajadi yang dekat depan tu, muka cantik, bibir puty, mata biru menawan yang membuatkan fashion industries lagi lah suka. Anyway, suka tengok muka Thylane XD

No comments: